سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
این یک استاندارد بینالمللی است که مقتضیات یک سیستم مدیریت غذا را در سازمانهای موجود در زنجیره غذایی از «مزرعه تا چنگال» تحت پوشش قرار میدهد.
این یک استاندارد بینالمللی است که برای هر فعالیت در زنجیره غذایی، شامل سازمانهای تولیدکننده تجهیزات، مواد بستهبندی، عوامل تمیزکننده، افزودنیها و مواد متشکله مناسب است.
ایزو 22000 نیز مثل ایزو9001، برای یکپارچهسازی سیستم مدیریت شرکتها و سیستم مدیریت ایمنی غذایی آنها مناسب است.
این استاندارد، عناصر کلیدی را برای تأمین ایمنی غذا در زنجیره غذایی ترکیب میکند از جمله:
• ارتباط فعال
• مدیریت سیستم
• کنترل خطرات ایمنی غذا از طریق برنامههای پیشنیاز و طرحهای HACCP
• بهبود و بهروزرسانی دائم سیستم مدیریت ایمنی غذا
مزایای ایزو 22000
• معرفی فرایندهای شناخته شده بینالمللی در کار شما
• ایجاد اعتماد برای تأمینکنندگان و سهامداران در کنترل خطرات توسط شما
• محقق ساختن کنترل خطرات در زنجیره تأمین شما
• ایجاد شفافیت در پاسخگویی و مسئولیتها
• بهبود و بهروزرسانی مداوم سیستمهای شما
اخذ استاندارد ایزو 22000:2005 ISO باعث می شود سازمانها در رابطه با مدیریت ایمنی مواد غذایی به روز باشند و از جدیدترین روشهای این گواهینامه استفاده کنند تا در حفظ سلامت مواد غذایی کوشا باشند. پس می توان گفت این گواهینامه برای دنیای امروز واقعا کارایی بسزایی خواهد داشت.زیرا سلامت افراد جامعه در گرو رعایت موارد ایمنی برای مواد غذایی می باشد.
- ۹۷/۰۵/۰۱